Často kladené otázky

Thajská masáž výhody

Thajská masáž je tradičná technika, ktorá kombinuje akupresúru, jogu a strečing. Na rozdiel od západných masážnych techník, ktoré sa zameriavajú na svaly a tkanivá, thajská masáž využíva celý rozsah pohybov tela a energetických línií. Masér využíva ruky, lakte, kolená a chodidlá na aplikáciu tlaku a manipuláciu s telom. Táto masáž sa často vykonáva na podložke na zemi a klient je oblečený v pohodlnom oblečení.

Thajská masáž prináša mnoho zdravotných výhod vrátane zlepšenia flexibility, zmiernenia stresu a napätia, zvýšenia energetických úrovní a podporovania celkového pocitu pohody. Taktiež môže pomôcť zmierniť bolesti svalov a kĺbov, zlepšiť krvný obeh a podporiť lepší spánok. Vďaka kombinácii akupresúry a strečingu môže thajská masáž podporiť aj detoxikáciu tela a vyváženie energetických tokov.

Počas thajskej masáže by ste mali očakávať kombináciu tlaku, strečingu a jemného hýbania vaším telom. Masáž sa vykonáva na podložke na zemi, a preto by ste mali prísť v pohodlnom oblečení, ktoré umožňuje voľný pohyb. Je dôležité byť uvoľnený a komunikovať s masérom, ak cítite akýkoľvek nepohodlie alebo bolesť. Pred masážou je vhodné jesť ľahké jedlo a piť dostatok vody. Po masáži je dobré si oddýchnuť a hydratovať telo, aby ste maximalizovali jej výhody.

Masáž je technika manipulácie s mäkkými tkanivami tela, ktorá má za cieľ uvoľniť napätie, zlepšiť krvný obeh, podporiť relaxáciu a zmierniť bolesť. Medzi výhody masáže patria –  zníženie stresu, úľava od svalovej bolesti, zlepšenie flexibility, podpora regenerácie a celkové zlepšenie pohody.

Frekvencia masáží závisí od vašich osobných potrieb a cieľov. Ak máte bolesti alebo zdravotné problémy, odporúča sa absolvovať masáž každý týždeň alebo dva. Pre udržanie celkového zdravia a relaxácie môže byť postačujúce absolvovať masáž raz za mesiac.

Áno, v niektorých prípadoch sa neodporúča absolvovať masáž. Patria sem napríklad závažné srdcové choroby, infekcie, zápaly, nedávne operácie, poranenia, problémy s krvácaním alebo tehotenstvo (ak nie je prispôsobená masáž). Ak máte akékoľvek zdravotné problémy, je dôležité konzultovať masáž so svojím lekárom a masérom.

Mierny diskomfort počas masáže, najmä pri hlbokej tkanivovej masáži, môže byť normálny, ale masáž by nemala byť bolestivá. Po masáži môžete cítiť jemnú svalovú bolesť, podobnú ako po cvičení, ktorá by mala zmiznúť do jedného alebo dvoch dní. Ak sa cítite nepríjemne počas masáže, vždy to oznámte masérke.

V našom salóne ThaiOase ponúkame širokú škálu masáží vrátane tradičnej thajskej masáže, aromaterapeutickej olejovej masáže, kokosovej masáže, masáže pre páry či masáže hlavy, krku a ramien. Naši thajské masérky sú špecializované na techniky, ktoré podporujú relax a obnovujú rovnováhu tela. Na výber máte v súčasnosti z vyše 17 druhov masáží.

Dĺžka masáže závisí od vášho výberu. Ponúkame masáže v trvaní od 30 minút až po 120 minút. Najpopulárnejšie sú 60- a 90-minútové terapie, ktoré poskytujú dostatok času na hlbokú relaxáciu a účinnú liečbu.

Áno, odporúčame si rezervovať termín vopred, aby sme vám mohli zabezpečiť dostupnosť vami preferovaného času a masérky. Rezerváciu môžete vykonať jednoducho online cez našu stránku alebo telefonicky. Objednajte sa už dnes na: https://rezervacia.thaioase.sk/

Áno, poskytujeme špeciálne prispôsobené masáže pre tehotné ženy, ktoré pomáhajú zmierniť bolesť chrbta, opuchy nôh a napätie. V prípade tehotenstva je dôležité informovať náš personál, aby sme mohli prispôsobiť terapiu vašim potrebám a zdravotnému stavu.

Po masáži je dôležité piť veľa vody, aby ste podporili vylučovanie toxínov, ktoré sa môžu uvoľniť počas masáže. Odporúča sa tiež relaxovať a vyhýbať sa fyzicky náročným aktivitám, aby telo plne využilo účinky masáže.

Áno, pri rezervácii môžete uviesť meno masérky a my sa budeme snažiť vyhovieť vašim požiadavkám podľa dostupnosti.

Akceptujeme platby v hotovosti, ale aj platobné karty – Visa a MasterCard. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom platieb nás neváhajte kontaktovať.

Áno. V salóne na ulici Vajnorská sú pre našich zákazníkov vyhradené parkovacie miesta, ktoré sú dostupné zadarmo. Pri ostatných salónoch je taktiež možné parkovať v ich okolí.

Áno, priamo v našich salónoch alebo online na e-shope https://eshop.thaioase.sk/ je možné si zakúpiť darčekové poukážky, ktoré sú zároveň skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Pri rezervácii online uveďte do poznámky číslo darčekovej poukážky. Následne stačí, ak ju na mieste ukážete (darčekovú poukážku môžete mať uloženú v mobile).

Áno, pokiaľ máte záujem o skupinovú rezerváciu, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi poradíme.