Kokosová masáž

kokosova-masaz

Kokosová masáž

kokosova-masaz
30 min. – 42 €
60 min. – 64 €
90 min. – 91 €
120 min. – 112 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Kokosová masáž je skvelý a prírodný spôsob, ako môžete svojmu telu dodať hĺbkovú starostlivosť. Pri tomto druhu masáže sa využíva 100 % prírodný kokosový olej, ktorý je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami. Kokosový olej preniká hlboko do pokožky, vyživuje ju, zjemňuje a pomáha obnoviť jej prirodzenú krásu. V kombinácii s technikami tradičných thajských masérok vám kokosová masáž poskytne nezabudnuteľný zážitok. 

Ako sa kokosová masáž vykonáva?

Kokosová masáž sa vykonáva s využitím kvalitného, za studena lisovaného kokosového oleja, ktorý sa jemne vmasíruje do pokožky celého tela. Masérka vykonáva dlhé, plynulé pohyby, ktoré napomáhajú uvoľniť napätie v svaloch, zlepšiť cirkuláciu krvi a vyvolať pocit celkového uvoľnenia. Kokosový olej sa postupne vstrebáva do pokožky, čo podporuje jej hĺbkovú hydratáciu a zlepšenie elasticity. Počas masáže sa používajú jemné tlakové body, ktoré napomáhajú k odstráneniu stresu a bolesti, a zároveň podporujú detoxikáciu tela.

Na rozdiel od iných typov masáží je kokosová masáž zameraná aj na regeneráciu a ošetrenie pokožky. Kokosový olej je bohatý na antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky a udržujú ju jemnú a pružnú.

Pre koho je kokosová masáž vhodná?

Kokosová masáž je vhodná pre všetky vekové kategórie a typy pokožky, no obzvlášť je odporúčaná pre ľudí so suchou, citlivou alebo namáhanou pokožkou. Kokosový olej má silné hydratačné a protizápalové účinky, čo znamená, že je vhodný pre tých, ktorí majú problémy so suchou alebo podráždenou pokožkou. Masáž je ideálna aj pre ľudí, ktorí hľadajú hlboké uvoľnenie po náročnom dni, či už pre fyzickú alebo psychickú únavu.

Kokosová masáž je tiež skvelou voľbou pre každého, kto sa potrebuje zbaviť stresu, zlepšiť svoju náladu a podporiť celkovú pohodu. Vďaka jemnému, no efektívnemu pôsobeniu masáže sa telo uvoľní, zatiaľ čo pokožka dostane potrebnú starostlivosť a výživu.

Účinky kokosovej masáže

  • Jedným z hlavných účinkov kokosovej masáže je hĺbková hydratácia pokožky. Kokosový olej preniká hlboko do buniek, čo pokožku vyživuje, zjemňuje a pomáha obnoviť jej pružnosť. Kokosová masáž je zároveň vynikajúca na zmiernenie svalového napätia a bolesti, čím prispieva k celkovému uvoľneniu tela.
  • Pravidelná kokosová masáž môže podporiť detoxikáciu organizmu, zlepšiť cirkuláciu krvi a napomáhať pri odstraňovaní toxínov z tela. Vďaka obsahu antioxidantov a vitamínov je kokosový olej účinný aj pri spomalení procesu starnutia, zlepšuje vzhľad pokožky a bojuje proti voľným radikálom, ktoré môžu poškodzovať kožné bunky. Masáž tiež podporuje regeneráciu svalov po fyzickej námahe, zmierňuje zápaly a bolesti spojené s napätím. 

Prečo si vybrať kokosovú masáž v Thai Oase?

V Thai Oase sú všetky masáže vykonávané tradičnými thajskými masérkami, ktoré majú bohaté skúsenosti s rôznymi masážnymi technikami, vrátane kokosovej masáže. Naše masérky využívajú len najkvalitnejšie prírodné produkty, vrátane čistého kokosového oleja, aby vám priniesli maximálne účinky a zážitok z masáže. V našom relaxačnom prostredí sa budete cítiť ako v oáze pokoja, kde si môžete oddýchnuť a vychutnať si masáž, ktorá je prispôsobená vašim individuálnym potrebám. Tento typ masáže vám poskytne nielen hĺbkovú starostlivosť o pokožku, ale aj pocit celkového uvoľnenia a obnovenia energie.

Objednajte sa do Thai Oase a spoznajte účinky kokosovej masáže.

Objednajte sa na masáž ešte dnes