Tradičná thajská masáž

Základné pozície thajskych masáží

Tradičná thajská masáž

Základné pozície thajskych masáží
30 min. – 39 €
60 min. – 58 €
90 min. – 82 €
120 min. – 105 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Tradičná thajská masáž, známa tiež ako „nuad thai,” patrí medzi najstaršie a najuznávanejšie masážne techniky na svete. Jej korene siahajú viac než 2500 rokov dozadu a kombinuje prvky ájurvédy, tradičnej čínskej medicíny a jogy. Na rozdiel od bežných masáží, ktoré sú zamerané len na svaly a ich uvoľnenie, thajská masáž sa zameriava aj na energetické body v tele, čím pomáha obnoviť rovnováhu a podporiť celkové zdravie.

Ako sa tradičná thajská masáž vykonáva?

Tradičná thajská masáž sa vykonáva na podložke na zemi, pričom klient je oblečený v pohodlnom oblečení. Masérky nepoužívajú žiadne oleje, ale namiesto toho využívajú rôzne techniky, ako sú hlboké tlakové body, naťahovanie, rotácia kĺbov a pomalé pohyby, ktoré vychádzajú z jogy. Masérka využíva nielen svoje ruky, ale aj dlane, lakte, kolená a chodidlá, aby dosiahla požadovaný účinok. Dôležitou súčasťou je synchronizácia s dýchaním, čo napomáha uvoľneniu a celkovému zlepšeniu toku energie v tele.

Pre koho je tradičná thajská masáž vhodná?

Táto masáž je ideálna pre ľudí, ktorí pociťujú napätie v svaloch, majú zablokované kĺby alebo ich trápi bolesť chrbta a hlavy. Vďaka tomu, že je masáž určená najmä na zlepšenie cirkulácie energie, je vhodná aj pre tých, ktorí sú vystavení každodennému stresu alebo majú problémy so spánkom. Tradičná thajská masáž nie je len o fyzickom uvoľnení – pomáha aj pri mentálnom a emocionálnom strese. Zároveň, vďaka svojmu jogovému charakteru, môže byť prínosná aj pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoju flexibilitu a zvýšiť svoj pocit pohody.

Účinky tradičnej thajskej masáže

  • Jedným z hlavných účinkov tradičnej thajskej masáže je zlepšenie prietoku krvi a lymfy v tele, čo podporuje okysličovanie svalov a orgánov. Masáž tiež zlepšuje flexibilitu, zmierňuje bolesti chrbta a napätie v tele, a to najmä u ľudí so sedavým spôsobom života. Často sa tiež využíva na zmiernenie migrén a stresu.
  • Okrem fyzických výhod má tradičná thajská masáž aj hlboké relaxačné a meditatívne účinky. Pomáha uvoľniť telo i myseľ, znížiť hladinu stresu a navodiť pocit harmónie. Táto masáž je považovaná za účinný nástroj na posilnenie imunity, čo je dnes, v rýchlom a hektickom svete, dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

Prečo si zvoliť tradičnú thajskú masáž v Thai Oase?

V Thai Oase vykonávajú tradičnú thajskú masáž skúsené thajské masérky, ktoré sú vyškolené priamo v Thajsku. Ich odborné znalosti a dlhoročná prax vám zaručujú autentický zážitok, ktorý vás privedie do stavu hlbokého uvoľnenia a zlepšenia celkovej pohody. Okrem profesionálneho prístupu sa môžete tešiť aj na príjemné prostredie, ktoré vás už pri vstupe vtiahne do atmosféry pokoja a harmónie. Neváhajte a doprajte si tradičnú thajskú masáž. Objednajte si termín v Thai Oase.

Objednajte sa na masáž ešte dnes