Masáž chrbta a ramien

thai oase woman

Masáž chrbta a ramien

thai oase woman
30 min. – 39 €
60 min. – 58 €
90 min. – 82 €
120 min. – 105 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Masáž chrbta a ramien je jednou z najúčinnejších techník na uvoľnenie stuhnutých svalov a zmiernenie bolesti v týchto kritických oblastiach tela. Dlhodobé sedenie, nesprávne držanie tela alebo fyzická námaha môžu viesť k stuhnutosti a napätiu v oblasti chrbta a ramien, čo môže spôsobovať nepohodlie a zhoršenie celkovej pohody. V Thai Oase je masáž chrbta a ramien vykonávaná skúsenými thajskými masérkami, ktoré sú vyškolené na riešenie týchto problémov a prinášajú okamžitú úľavu.

Ako sa masáž chrbta a ramien vykonáva?

Masáž chrbta a ramien sa sústreďuje na oblasti, kde sa často akumuluje napätie – medzi lopatkami, v dolnej časti chrbta a v oblasti ramien. Masérky používajú kombináciu hlbokých tlakových techník a jemných pohybov na uvoľnenie stuhnutých svalov, čím zmierňujú bolesť a zlepšujú prietok krvi.

Masáž začína jemným zahriatím svalov, ktoré pripraví telo na intenzívnejšie pôsobenie. Následne masérka aplikuje rôzne tlaky na kritické body na chrbte a ramenách, aby sa uvoľnili svalové uzly a obnovil sa prirodzený tok energie. Táto technika podporuje lepšiu flexibilitu a zmierňuje bolesti spôsobené preťažením či zlým držaním tela.

Pre koho je masáž chrbta a ramien vhodná?

Táto masáž je ideálna pre každého, kto trpí bolesťami chrbta, ramien alebo krku. Je vhodná pre ľudí so sedavým zamestnaním, ktorí často cítia napätie v týchto oblastiach, ako aj pre tých, ktorí sa venujú fyzicky náročným aktivitám. Masáž chrbta a ramien je tiež odporúčaná pre ľudí so zablokovanými nervami či kĺbmi, ktoré môžu spôsobovať nepríjemné bolesti a stuhnutosť.

Masáž chrbta a ramien môže byť prospešná aj pre ľudí, ktorí trpia stresom alebo psychickým napätím, pretože tieto problémy často spôsobujú svalové napätie a bolesti v týchto oblastiach. Táto masáž pomáha nielen uvoľniť svaly, ale aj odbúrať stres a napätie, čo prispieva k celkovej relaxácii.

Účinky masáže chrbta a ramien

  • Jedným z hlavných účinkov tejto masáže je úľava od bolesti a stuhnutosti v oblasti chrbta a ramien. Masáž zlepšuje krvný obeh, čím podporuje regeneráciu tkanív a zmierňuje svalové kŕče. Vďaka hlbokým tlakovým technikám sa uvoľňujú svalové uzly a blokády, čo vedie k zlepšeniu flexibility a pohyblivosti.
  • Okrem fyzických výhod má masáž chrbta a ramien aj pozitívne účinky na psychiku. Uvoľnenie svalov prispieva k zníženiu hladiny stresu, čo pomáha obnoviť vnútorný pokoj a zlepšiť náladu. Pravidelná masáž môže pomôcť predchádzať chronickým bolestiam a zlepšiť celkovú fyzickú aj psychickú pohodu.
  • Masáž chrbta a ramien je taktiež účinná v prevencii napätia a bolestí spôsobených zlým držaním tela. Pomáha uvoľniť napäté svaly, čím predchádza dlhodobým problémom a zlepšuje celkovú postavu.

Prečo si vybrať masáž chrbta a ramien v Thai Oase?

V Thai Oase sa môžete spoľahnúť na odborné znalosti thajských masérok, ktoré presne vedia, ako pracovať s napätím v oblasti chrbta a ramien. Používame rôzne tradičné techniky, ktoré sú prispôsobené vašim individuálnym potrebám a zabezpečujú maximálnu úľavu od bolesti.

Naše relaxačné prostredie je navrhnuté tak, aby ste sa mohli naplno uvoľniť a vychutnať si starostlivosť, ktorú vám ponúkame. Masáž chrbta a ramien v Thai Oase vám poskytne nielen okamžitú úľavu, ale aj pocit celkovej regenerácie a obnovenia energie. Navštívte Thai Oase a doprajte si uvoľňujúcu masáž chrbta a ramien, ktorá vám pomôže zmierniť bolesť, zlepšiť postoj a získať späť rovnováhu vo svojom tele.

Objednajte sa na masáž ešte dnes