Masáž proti celulitíde

masaz-proti-celulitide

Masáž proti celulitíde

masaz-proti-celulitide
30 min. – 44 €
60 min. – 67 €
90 min. – 98 €
120 min. – 120 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Celulitída, často označovaná ako „pomarančová koža,” je estetický problém, ktorý postihuje množstvo žien bez ohľadu na vek či váhu. Masáž proti celulitíde je osvedčená metóda, ktorá cielene pôsobí na problematické oblasti a pomáha zlepšiť vzhľad pokožky tým, že podporuje rozklad tukových buniek a zlepšuje krvný obeh. V Thai Oase túto masáž vykonávajú skúsené thajské masérky, ktoré používajú kombináciu techník na dosiahnutie maximálnych výsledkov a zlepšenie elasticity pokožky.

Ako sa masáž proti celulitíde vykonáva?

Masáž proti celulitíde sa sústreďuje na problematické oblasti, ako sú stehná, zadok, brucho a boky. Masérka používa rôzne hlboké masážne techniky, ktoré stimulujú lymfatický a krvný obeh. Pomocou tlaku na konkrétne miesta sa tukové bunky rozrušujú, čím sa zlepšuje ich rozklad a odstraňovanie z tela.

Táto masáž zahŕňa intenzívne hnetenie a krúživé pohyby, ktoré stimulujú podkožné tkanivo a podporujú vylučovanie toxínov. Tým sa podporuje lepšia hydratácia pokožky a zlepšuje jej pružnosť. V Thai Oase sa pri masáži často používajú aj špeciálne oleje alebo krémy, ktoré podporujú rozklad tukov a zvyšujú účinnosť samotnej masáže.

Pre koho je masáž proti celulitíde vhodná?

Masáž proti celulitíde je vhodná pre každého, kto chce zlepšiť vzhľad svojej pokožky a bojovať proti celulitíde prirodzenou cestou. Je obzvlášť prospešná pre ľudí, ktorí majú sedavé zamestnanie, trpia slabým krvným obehom alebo zadržiavaním vody v tele. Táto masáž môže byť tiež vhodná pre tých, ktorí hľadajú účinnú doplnkovú metódu k cvičeniu a zdravej výžive na zlepšenie vzhľadu postavy.

Je však dôležité poznamenať, že výsledky masáže proti celulitíde sú najúčinnejšie pri pravidelnom opakovaní. Pre dosiahnutie dlhodobých výsledkov je vhodné absolvovať sériu masáží a kombinovať ich s aktívnym životným štýlom a vyváženou stravou.

Účinky masáže proti celulitíde

  • Jedným z hlavných účinkov masáže proti celulitíde je zlepšenie krvného obehu a lymfatického systému. Tým sa znižuje zadržiavanie vody v tele, ktoré často prispieva k tvorbe celulitídy. Masáž tiež zlepšuje elasticitu a pevnosť pokožky, čím napomáha k jej hladšiemu vzhľadu.
  • Masáž proti celulitíde podporuje odbúravanie tukových zásob v podkoží, čím sa znižuje viditeľnosť „pomarančovej kože.” Pravidelné masáže môžu pomôcť pri znížení objemu tukových vankúšikov a zlepšiť tvarovanie postavy. Okrem fyzických výhod má táto masáž aj detoxikačné účinky, pretože podporuje odstraňovanie toxínov z tela a zlepšuje celkovú pohodu.

Prečo si vybrať masáž proti celulitíde v Thai Oase?

V Thai Oase sú masáže proti celulitíde vykonávané profesionálnymi thajskými masérkami, ktoré dokonale ovládajú techniky potrebné na efektívne ošetrenie problematických oblastí. Používame prírodné oleje a špeciálne produkty, ktoré podporujú rozklad tukových buniek a zlepšujú celkovú štruktúru pokožky. Každá masáž je prispôsobená individuálnym potrebám klienta, aby ste dosiahli maximálne výsledky a cítili sa lepšie vo svojej koži.

Navštívte Thai Oase a doprajte si masáž proti celulitíde, ktorá vám pomôže získať hladšiu, pevnejšiu a zdravšie vyzerajúcu pokožku.

Objednajte sa na masáž ešte dnes