Masáž horúcim voskom

image

Masáž horúcim voskom

image
30 min. – 44 €
60 min. – 60 €
90 min. – 98 €
120 min. – 120 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Masáž horúcim voskom je špeciálny druh relaxačnej masáže, ktorý kombinuje jemnú starostlivosť o pokožku s hlbokým uvoľnením svalov. Táto luxusná procedúra využíva teplý vosk, ktorý preniká hlboko do pokožky, vyživuje ju a zanecháva zamatovo jemnú. V Thai Oase túto masáž vykonávajú skúsené thajské masérky, ktoré využívajú príjemné teplo vosku s tradičnými masážnymi technikami, aby vám priniesli maximálny zážitok, relax a dostatočnú regeneráciu. 

Ako sa masáž horúcim voskom vykonáva?

Masáž horúcim voskom sa vykonáva pomocou špeciálne pripraveného vosku, ktorý sa jemne roztaví a aplikuje na pokožku pri príjemnej, teplej teplote. Teplý vosk pôsobí blahodarne na pokožku, zjemňuje ju a zvyšuje jej pružnosť. Masérka následne vykonáva jemné a plynulé pohyby, ktoré pomáhajú vosku preniknúť do hlbších vrstiev pokožky, zatiaľ čo uvoľňujú napäté svaly a zlepšujú cirkuláciu krvi.

Teplo vosku má tiež upokojujúci účinok na nervový systém, čo prispieva k hlbokému uvoľneniu a regenerácii. Táto masáž je dokonalým spojením relaxácie a starostlivosti o pokožku, ktorá zanecháva telo i myseľ svieže a plné energie.

Pre koho je masáž horúcim voskom vhodná?

Masáž horúcim voskom je ideálna pre každého, kto hľadá luxusný spôsob, ako sa postarať o svoju pokožku a zároveň zažiť hlbokú relaxáciu. Je obzvlášť vhodná pre ľudí so suchou, citlivou alebo unavenou pokožkou, pretože vosk zanecháva pokožku hydratovanú, jemnú a plnú života.

Tento typ masáže je tiež výbornou voľbou pre ľudí, ktorí chcú zmierniť svalové napätie a uvoľniť sa po dlhom a stresujúcom dni. Teplo vosku preniká hlboko do svalov, pomáha uvoľniť napätie a zmierniť bolesti, čo je vhodné pre tých, ktorí trpia stuhnutosťou, bolesťami chrbta alebo krku.

Účinky masáže horúcim voskom

  • Masáž horúcim voskom má množstvo pozitívnych účinkov na telo aj pokožku. Jedným z hlavných benefitov je hĺbková hydratácia a výživa pokožky, ktorá zostáva po masáži jemná, hladká a pružná. Teplo vosku zlepšuje prietok krvi, čo podporuje okysličenie tkanív a urýchľuje regeneráciu svalov po fyzickej námahe.
  • Teplo vosku tiež pôsobí relaxačne na nervový systém, znižuje stres a podporuje celkový pocit pohody. Pravidelná masáž horúcim voskom môže pomôcť zmierniť únavu, zlepšiť kvalitu spánku a priniesť pocit hlbokej regenerácie.
  • Masáž horúcim voskom je tiež účinným spôsobom, ako zmierniť svalové bolesti a napätie. Teplo vosku preniká do hlbších vrstiev svalov, čo zvyšuje pružnosť tkanív a znižuje riziko svalových kŕčov. Tento druh masáže je ideálny pre tých, ktorí potrebujú zmierniť bolesť alebo zlepšiť svoju fyzickú pohodu.

Prečo si vybrať masáž horúcim voskom v Thai Oase?

V Thai Oase sa môžete spoľahnúť na odborné znalosti a dlhoročné skúsenosti našich thajských masérok, ktoré dokážu prispôsobiť masáž presne vašim potrebám. Masáž horúcim voskom je vykonávaná v pokojnom a relaxačnom prostredí, ktoré vám umožní naplno sa uvoľniť a vychutnať si každý moment. Navštívte Thai Oase a doprajte si luxusnú masáž horúcim voskom, ktorá zanechá vašu pokožku hydratovanú a vašu myseľ uvoľnenú. 

Objednajte sa na masáž ešte dnes