Masáž pre tehotné

tehotná žena

Masáž pre tehotné

tehotná žena
60 min. – 64 €
90 min. – 102 €

Objednajte sa na masáž ešte dnes

Tehotenstvo je obdobím radosti, ale aj fyzických a emocionálnych zmien, ktoré môžu spôsobiť nepohodlie a napätie. Masáž pre tehotné je špeciálne navrhnutá tak, aby zmiernila bolesti, uvoľnila napätie a poskytla budúcim mamičkám zaslúžený oddych. V Thai Oase vám ponúkame masáž pre tehotné vykonávanú skúsenými thajskými masérkami, ktoré využívajú jemné a bezpečné techniky prispôsobené potrebám budúcich mamičiek.

Ako sa masáž pre tehotné vykonáva?

Masáž pre tehotné je prispôsobená individuálnym potrebám každej ženy v rôznych fázach tehotenstva. Masérka sa sústreďuje na oblasti, ktoré sú najviac namáhané – najmä na chrbát, nohy a krk. Používajú sa jemné, plynulé pohyby, ktoré uvoľňujú svalové napätie, podporujú krvný obeh a znižujú opuchy. Dôležitou súčasťou je aj uvoľnenie dolnej časti chrbta, ktorá je počas tehotenstva vystavená zvýšenej záťaži.

Masáž sa vykonáva v pohodlnej pozícii pre mamičku, s podporou vankúšov a iných pomôcok, ktoré zaručujú komfort počas celého ošetrenia. Masérky používajú prírodné oleje šetrné k pokožke, ktoré zanechávajú pokožku hydratovanú a jemnú.

Pre koho je masáž pre tehotné vhodná?

Masáž pre tehotné je ideálna pre ženy v druhom a treťom trimestri tehotenstva, ktoré pociťujú bolesti chrbta, opuchy nôh, napätie v ramenách alebo celkovú únavu. Je to jemná a bezpečná forma masáže, ktorá je navrhnutá tak, aby uvoľnila telo, znížila stres a priniesla pocit pohody.

Masáž je tiež vhodná pre ženy, ktoré hľadajú spôsob, ako zmierniť fyzické nepohodlie spojené s tehotenstvom, ako sú bolesti krížov, kŕče v nohách alebo zadržiavanie vody v tele. Pravidelná masáž môže pomôcť udržiavať emocionálnu rovnováhu a zmierniť napätie, ktoré je počas tehotenstva bežné.

Účinky masáže pre tehotné

  • Masáž pre tehotné prináša mnoho pozitívnych účinkov pre telo aj myseľ. Jedným z hlavných benefitov je zmiernenie bolesti v chrbte, ktoré často vznikajú v dôsledku zvýšenej záťaže v tehotenstve. Masáž tiež podporuje lepší prietok krvi, čo znižuje opuchy nôh a zlepšuje celkovú cirkuláciu.
  • Masáž má tiež pozitívny vplyv na zlepšenie kvality spánku, ktorý môže byť počas tehotenstva narušený. Pomáha znížiť hladinu stresu a napätia, čo vedie k lepšej emocionálnej pohode. Pravidelná masáž môže podporiť aj prípravu na pôrod tým, že uvoľňuje svaly a zlepšuje flexibilitu.

Prečo si vybrať masáž pre tehotné v Thai Oase?

V Thai Oase si môžete dopriať jemnú a bezpečnú masáž pre tehotné v príjemnom a uvoľnenom prostredí. Naše skúsené thajské masérky majú odborné znalosti v oblasti masáží pre tehotné a prispôsobujú každú procedúru individuálnym potrebám každej budúcej mamičky. Používame len prírodné oleje a produkty, ktoré sú šetrné k pokožke a vhodné pre tehotné ženy. Naše masáže sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne pohodlie, úľavu od bolesti a pocit celkovej pohody.

Navštívte Thai Oase a doprajte si špeciálnu starostlivosť v podobe masáže pre tehotné, ktorá vám pomôže uvoľniť sa, znížiť fyzické nepohodlie a podporiť zdravie vás aj vášho bábätka.

Nezabudnite nás informovať o tom, koľko týždňov ste tehotná, aby sme vám dopriali bezpečnú masáž pre vás i vaše dieťatko.

Objednajte sa na masáž ešte dnes